Uddannelse:

2023: Video Producer Uddannelse

2009: Central Saint Martins College of Art & design – Lifestyle Marketing 

2006 - 2009: Københavns Universitet - Cand. mag. i Medievidenskab og Digital kommunikation

2003 - 2005: Syddansk Universitet – BA Medievidenskab 


Kurser

2024: Podcast kursus v. Lærke Sødring Nielsen

2021: KEA, Sociale Medier

2016: DJMX, Startup kursus 

2014: DJMX, Bloggers are reshaping the medias, 2014

 

Udtalelser:

"It was a great pleasure and experience collaborating with FAIRFEMMES, where they delivered above and beyond expectations on the project deliverables. Katrine and Sarah shaped our thinking around how to approach the problem, and the best ways to manifest the solutions via storytelling and creative thinking.”

- Navid Attaran, Project Manager, Novo Nordisk

 

"Sarah har været ansvarlig for PR-delen i ARCHITECTMADE som presse og kommunikation for Architectmade’s produktportefølje, herunder regelmæssig kontakt til national og international presse, stylister og bloggere, udarbejdelse af tekster til firmaets produkter samt stået for udlån af produkter til firmaets kunder. Som person er Sarah udadvendt, glad og positiv og let at arbejde sammen med og har altid været særdeles hjælpsom og omsorgsfuld."

- Morten T. Jensen, CEO Architectmade

 

"Sarah er en fantastisk kollega, som er meget dedikeret og dygtig til sit arbejde. Sarah er utrolig hjælpsom og dejlig at arbejde sammen med og så bliver man altid i godt humør af at være sammen med hende. Jeg er rigtig glad for, at Sarah har lært mig op i de arbejdsopgaver, jeg er ansvarlig for hos Nomess Copenhagen. Jeg kan på det varmeste anbefale Sarah."

- Frederikke Kjær Wærens, 197K Instagrammer @frederikkewaerens